vineri, 24 iunie 2011

Nici o fapta buna nu trebuie sa ramana nepedepsita!!!

Cu 2 zile inainte de turul 2 al alegerilor prezidentiale din 2009,Academia Catavencu a publicat imaginile cu "Prostanacul",Mircea Geoana cum ii mai place lui sa i se spuna,intrand la "spa-ul"lui Sorin Ovidiu Vantu.Publicarea lor a facut ca o gramada de romani,printre care si eu,sa ramana scarbiti de micimea ginerelui D-nei Costea,mama Mihaielei dragostea mea si sa se abtina de la vot,favorizand astfel realegerea baditei Traian!
Astazi,la 20 de luni de la evenimente,marca Academia Catavencu a fost cumparata de un om de casa al camarilei basesciene,siderata de neutralitatea acesteia si convinsa ca o voce de avengura asta trebuie,daca nu poate fi aservita, inchisa,neputand fi cumparata!Si au inchis-o cumparand-o!Marca!Spiritul Academicienilor,Spiritul Catavencilor nu!! Au incercat dar atat!Mai mult nu au putut face,sau,mai degraba,au facut tot ce au putut!! Academia Catavencu a murit,traiasca Catavencii!!!
.....................................................................................................................................................................
P.S
Am ultimul numar al Academicienilor,o sa-l pastrez drept dovada ca au murit doar ca sa renasca!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu