joi, 31 martie 2011

Romania-Luxembourg,imagini,comentarii,rautacisme....


Fani patrioti,ascultand comandamentul instituit de catre patriotul national,Razvan Lucescu,inchizand ochii la acuzatiile nefondate aduse de catre detractorii vanzatori de tara,cum ca,la un moment dat Luxembourg ne conducea cu 1-0,fiind convinsi ca totul e o nascocire a unor ziaristi,dusmani al binelui national!




Romani bucurosi ca am egalat campioana mondiala,Luxembourg,o artista a defensivei,vorba reputatului tehnician Razvan Lucescu!







In timp ce Razvan Lucescu ne tromboneste in privinta "sanselor intacte" si ne indeamna sa strangem randurile,noi strangem randurile si ii cantam de inima albastra,de deochi si mai ales,marsul,funebru pentru el,Lasaneeee,Lasaneee ....si suntem destul de seriosi cand spunem asta,in ciuda orei inaintate si a unei oarecare,dar nesemnicative,stari avansate de ebrietate!




Un alt fan al excelentului Razvan Lucescu,aratandu-ne ca patriotismul bate orice si ca o gasca de fotbalisti bosnieci ,cu un antrenor ce nu a avut nenorocul sa aiba un tata celebru,ori gradinari luxemburghezi ,veniti direct de la slujba,nu ne pot face fata nici daca jucam cu un picior in ghips!










Veselie generala,am invins,sau luxemburghezii au infrant,dupa caz,....stim cu totii,au fost mai determinati,si-au dorit mai mult o infrangere onorabila si au si obtinut-o! Cinste lor!





Dexter,un chirurg ce stie ce ii trebuie actualului selectioner,un implant de OO(va dati seama ca nu pot spune,scrie chiar 'oaie) din silicon sau macar o pereche de chiloti cu push up!

Fidel Castro,alaturi de un fidel admirator al sau,domnu' Gosser,pe numele sau de scena,scandalizati de lipsa de tactica si strategie a actualului selectioner,extraordinarul Razvan Lucescu,ei stiind foarte bine cum se motiveaza masele,si chiar si fotbalistii, in lupta,cu maceta si cu bere!



In ceea ce il priveste pe competentul selectioner Razvan Lucescu si ne priveste si pe noi,nu,serios,lasa-ne dom'le odata,suntem capabili sa ne facem de ras si singuri,nu ne mai trebuie ajutorul tau!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu