luni, 28 februarie 2011

Stramba lui Dodel este lesbiana!?

De ce ne intereseaza acest subiect si ce legatura are asta cu Herbert-ul de la Synygy de vineri seara si mai ales cine naiba e Dodel?
Sa le luam pe rand:Dodel e un viitor anonim,celebru la el in vestiar,celebru la el in Pitesti si mai celebru intr-o carciuma din Oltenita(un port atat de drag bunicutei Iliescu),unde a luat-o pe cocoasa de la fel de celebrul Bulae,fiul tatalui cu acelasi nume,un mic interlop local,din cauza strambei cu pricina,dorita cu ardoare si de Bulae si de Dodel.
Dupa episodul maciucarelii din Oltenita,stramba a devenit si ea celebra,si,pe alocuri,vanata,dovada ca ardoarea lui Bulae s-a abatut un pic,dar intens,apasat chiar, si asupra obiectului dorintelor sale.Semn ca nu a apreciat atentia cu care a fost inconjurata,stramba a decis sa isi suga maselele de minte cu o tinerica de aleasa cultura si substanta dintr-un club bucurestean,gandind probabil ca la greutati egale semnele vor fi mult mai putin vizibile.
Acuma,de ce ne-ar interesa acest fapt si pe noi nu doar pe cei din Click ori Cancan?Pai,simplu,desi nu am apucat sa facem anuntul oficial(dar vom reusi in curand sa reglementam situatia),suntem totusi un loc in care toata lumea trebuie sa se simta bine primita,lumea care va fi primita,mai precis,inclusiv lesbienele.Suntem ceea ce francezii ar denumi un loc: lesbian friendly.
Si in felul acesta ajungem si la Herbert si la Ama si la Gion,care,opinia mea e ca sunt lesbieni.Nu ca ar fi ceva rau,eu insel sunt lesbian,ba daca ma gandesc mai bine si Adi e,altfel nu imi explic de ce insista atat de mult sa acceptam oferta de a face un videochat la et 2 al Bodeguittei(oferta la care ma mai gandesc totusi,..hmmm).
Si stau si ma gandesc daca tatal Amei,despre care am inteles ca e un om serios si degraba varsatoriu de sange,stie de inclinatiile fiicei sale si daca nu isi doreste si el niste nepoti,...sa-i spunem,sa nu-i spunem,...(Gion,era sa spun baiete,dar sa fim seriosi,amundoi stim cum sta treaba,nu mai taia gainile lui tata socru doar ca sa umpli cearsafurile de sange cand mai ramaneti peste noapte la mosie,ca o sa se prinda la un moment dat ca Ama nu putea fi virgina decat o singura data si o sa intre la banuieli si atunci sa te tii,cand o sa afle ca de fapt Ama e inca virgina,..deci,ma poti mitui linistit,ca pe un vames de la orice vama,mai putin ca pe cei de la vama veche,ca aia sunt asa de saraci si cinstitit ca umbla mereu in, si anume,curu' gol)
In rest,toata lumea a cantat,a ras,a dansat,unii sau imbatat,altii i-au imbatat pe ceilalti,..

2 comentarii:

  1. Epopeea lui Ama si Gion continua!! Cel putin pana vede tata socru ce e scris pe aici, caz in care Gion va ramane in amintirea tuturor ca un baiat care a iubit viata

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa ne intelegem,Gion va ramane in memoriam ca o fata care a iubit viata,...opinia mea!

    RăspundețiȘtergere