luni, 17 octombrie 2011

"Cine se bucura de raul lui Huidu?"

E un titlu din Click si e de actualitate.Si din pacate sunt o groaza de oameni in categoria asta,cei mai multi complexati de lipsa capacitatii de reactie adecvate la umorul "carcotasului,de cele mai multe ori agreabil si doar adesea grobian. E interesant de remarcat ca,totusi,Mihai Gainusa,autorul celor mai multe si mai spumoase pamflete din emisiunea lor,este ocolit de reactiile agresive,desi face acelasi lucru ca si Huidu,la adresa acestuia din urma,cel mai probabil pentru ca in tonul sau,oricat de acide ar fi observatiile pe care le face,nu se simte urma de agresivitate ceea ce nu se poate spune despre Serban Huidu.Din multele reactii starnite de nenorocirea provocata acelor oameni nevinovati,familiei lui si siesi insel, am sa o redau pe singura care mi se pare corecta,fara sa ma fac nici partizanul nici detractorul ei.
Cititi:.."Daca eroul zilei de azi s-ar fi numit oricum altfel,stirea ar fi sunat cam asa:Un smecher cu jeep de 100.000 de euro a apasat cu inconstienta pedala de acceleratie,a intrat pe contrasens si a produs un carnagiu pe sosea.El a strivit doi oameni nevinovati care circulau regulamentar si a trimis altii "n" in spital.Procurorii au considerat.........ca nu reprezinta pericol social si poate fi cercetat in stare de libertate.
P.S. Poate isi aminteste cineva de ce tratament a avut, pe considerente de bani vs. moralitate ,sotia lui Adrian Paunescu(autoarea unui accident cumplit in care a murit toata familia unei fetite)"
Comentariul a fost postat de Victor Ciutacu,un "neprieten" a lui Huidu dar mi se pare cel mai pertinent dintre toate cele ce il plang,il deplang,il acuza,il injura ori ii iau apararea "carcotasului"!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu